ifikozosseg
..:Bejelentkezés:..
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
..:A hét idézete:..
  
 
"Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál. Aki szeret, az amennyire csak lehet, elkerüli, hogy fájdalmat okozzon.”
(V.Szt.János)
 
..:Bemutatkozunk:..
 
..:Pásztoraink:..
 
..:Ünnepeink :):..
 
..:Elérhetőségeink:..
 
..:Templomunk:..
 
..: Ifiinduló :..
 
..:Papszentelés:..
 
..: Advent :..
 
..:Nagyböjt és Húsvét:..
 
..:Passió - 2007:..
 
..:Pásztorjáték:..
 
..:Pásztorjáték '08:..
 
..:Képtár:..
 
..:Ünnepek:..
 
..:Cool-túra:..
 
..:Videók:..
 
..:Linktár:..
 
..:Napi ige:..
 
..:Google:..

Google

 
A történet...

Karácsonykor előadtuk Jézus születésének történetét!A rendező mint mindíg :) most is Zoli volt, így sikergyanúsnak mutatkozott az előadás. Ám a felkészülés nem volt zökkenőmentes.Nehéz volt mindeki számára megfelelő időben próbákat tartani, de ennek ellenére mégis nagy sikere volt!!! :)

A kerettörténetet mi magunk találtuk ki hozzá, nem a megszokott formájú pásztorjátékot láthattak a vendégek...

De mi is volt a kerettörténet?! Lássuk...

Közeledett a Szenteste. Az emberek az utolsó pillanatokat kihasználva igyekeztek a még elmaradt ajándékokat, díszeket, és a vacsorához valót beszerezni.

A karácsonyi hangulat átjárta a várost. Az ablakokban gyertyák világítottak, és nagy volt a sürgés-forgás az utcákon. Ám a templomban is nagy volt a készülődés. Az atya összegyűjtötte az utcáról a szegény gyerekeket, és megpróbált rajtuk segíteni.

Volt köztük egy fiú, aki nagyon szerette volna megajándékozni az atyát és társait, és ezért elindult a városba, hogy valami ajándékot találjon a többieknek.

 

Ilyenkor az emberek nem úgy figyelnek anyagi javaikra, mint máskor így ez az időszak nagyon kedvez a zsebtolvajoknak, akik könnyű keresetként próbálják a karácsonyra valót előteremteni. Persze vannak olyan emberek, akik keményen megdolgoznak érte, még ha az utcán kalapozniuk kell is. Ők zenéléssel próbálják előteremteni a karácsonyra valót.

 

A kisfiú sokáig járta az üres utcákat eredménytelenül, míg meglátta, hogy az egyik járókelőt megpróbálják kizsebelni. Erre vette a bátorságot és odaszaladt, hogy figyelmeztesse az illetőt.

 

Ám a járókelő azt hitte, hogy ő a tolvaj ezért neki jutottak a pofonok. Majd sírva szaladt el, s magában morfondírozott, hogy csak segíteni szeretett volna.

A kisfiú még sokáig sétálgatott az utcákon, mígnem ismerős arcot vélt felfedezni a járda kövein. Az ember, aki az előbb felpofozta, most ott feküdt összeverve a járdán. Valószínűleg a tolvajok verték meg és kirabolták.

A fiú odaszaladt hozzá, és felsegítette. Arra gondolt, hogy magával viszi a templomba. Elráncigálta a templomig, ahol nagy szeretettel fogadták.

 

 Leültették maguk közé, és ellátták sebeit. Az atya éppen Jézus születését mesélte a gyerekeknek, és a férfi is érdeklődve hallgatta a történetet…

Innen már mindeki számára ismert a történet... :)

 
..:Kezdőlapnak:..
Legyen ez a kezdölapom!
 
..:Toronyóra:..
 
..:Fórum:..
 
..:Naptár:..
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
..:Névnap:..

 
..: Biblia Online :..

 
..:Katolikus Hírmondó:..

Egyházközségünk havilapja

Főszerkesztő: Dr. Hevér Tibor

 

 
..:A Biblia éve 2007:..

 
..: Szent Pál éve 2008. :..

 
..: A papok éve 2009. :..

 

 
..:Napi evangélium:..

 
:)
látotagó olvassa a lapot. 1
 
..:Számláló:..
 
..:Mosolyogjatok!!!:..

 
..:Bibliai milliomos:..

 
..:Ennyien voltatok:..
Indulás: 2007-03-10
 
egér
 
Képtár
 
..: Utolsó frissítés :..
 
..: G-mail :..
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints