ifikozosseg
..:Bejelentkezés:..
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
..:A hét idézete:..
  
 
"Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál. Aki szeret, az amennyire csak lehet, elkerüli, hogy fájdalmat okozzon.”
(V.Szt.János)
 
..:Bemutatkozunk:..
 
..:Pásztoraink:..
 
..:Ünnepeink :):..
 
..:Elérhetőségeink:..
 
..:Templomunk:..
 
..: Ifiinduló :..
 
..:Papszentelés:..
 
..: Advent :..
 
..:Nagyböjt és Húsvét:..
 
..:Passió - 2007:..
 
..:Pásztorjáték:..
 
..:Pásztorjáték '08:..
 
..:Képtár:..
 
..:Ünnepek:..
 
..:Cool-túra:..
 
..:Videók:..
 
..:Linktár:..
 
..:Napi ige:..
 
..:Google:..

Google

 
A történet...

Karácsonykor előadtuk Jézus születésének történetét!A rendező mint mindíg :) most is Zoli volt, így sikergyanúsnak mutatkozott az előadás. Ám a felkészülés nem volt zökkenőmentes.Nehéz volt mindeki számára megfelelő időben próbákat tartani, de ennek ellenére mégis nagy sikere volt!!! :)

A kerettörténetet mi magunk találtuk ki hozzá, nem a megszokott formájú pásztorjátékot láthattak a vendégek...

De mi is volt a kerettörténet?! Lássuk...

Közeledett a Szenteste. Az emberek az utolsó pillanatokat kihasználva igyekeztek a még elmaradt ajándékokat, díszeket, és a vacsorához valót beszerezni.

A karácsonyi hangulat átjárta a várost. Az ablakokban gyertyák világítottak, és nagy volt a sürgés-forgás az utcákon. Ám a templomban is nagy volt a készülődés. Az atya összegyűjtötte az utcáról a szegény gyerekeket, és megpróbált rajtuk segíteni.

Volt köztük egy fiú, aki nagyon szerette volna megajándékozni az atyát és társait, és ezért elindult a városba, hogy valami ajándékot találjon a többieknek.

 

Ilyenkor az emberek nem úgy figyelnek anyagi javaikra, mint máskor így ez az időszak nagyon kedvez a zsebtolvajoknak, akik könnyű keresetként próbálják a karácsonyra valót előteremteni. Persze vannak olyan emberek, akik keményen megdolgoznak érte, még ha az utcán kalapozniuk kell is. Ők zenéléssel próbálják előteremteni a karácsonyra valót.

 

A kisfiú sokáig járta az üres utcákat eredménytelenül, míg meglátta, hogy az egyik járókelőt megpróbálják kizsebelni. Erre vette a bátorságot és odaszaladt, hogy figyelmeztesse az illetőt.

 

Ám a járókelő azt hitte, hogy ő a tolvaj ezért neki jutottak a pofonok. Majd sírva szaladt el, s magában morfondírozott, hogy csak segíteni szeretett volna.

A kisfiú még sokáig sétálgatott az utcákon, mígnem ismerős arcot vélt felfedezni a járda kövein. Az ember, aki az előbb felpofozta, most ott feküdt összeverve a járdán. Valószínűleg a tolvajok verték meg és kirabolták.

A fiú odaszaladt hozzá, és felsegítette. Arra gondolt, hogy magával viszi a templomba. Elráncigálta a templomig, ahol nagy szeretettel fogadták.

 

 Leültették maguk közé, és ellátták sebeit. Az atya éppen Jézus születését mesélte a gyerekeknek, és a férfi is érdeklődve hallgatta a történetet…

Innen már mindeki számára ismert a történet... :)

 
..:Kezdőlapnak:..
Legyen ez a kezdölapom!
 
..:Toronyóra:..
 
..:Fórum:..
 
..:Naptár:..
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
..:Névnap:..

 
..: Biblia Online :..

 
..:Katolikus Hírmondó:..

Egyházközségünk havilapja

Főszerkesztő: Dr. Hevér Tibor

 

 
..:A Biblia éve 2007:..

 
..: Szent Pál éve 2008. :..

 
..: A papok éve 2009. :..

 

 
..:Napi evangélium:..

 
:)
látotagó olvassa a lapot. 1
 
..:Számláló:..
 
..:Mosolyogjatok!!!:..

 
..:Bibliai milliomos:..

 
..:Ennyien voltatok:..
Indulás: 2007-03-10
 
egér
 
Képtár
 
..: Utolsó frissítés :..
 
..: G-mail :..
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *    *****    Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!